КОНТАКТИ

whatsapp icon ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА:
0888486961 Красимир Стоянов
0888121621 Росица Шопова
0887467975 Бисер Георгиев
0988979710 Йордан Йорданов
whatsapp icon E-MAIL:
krasivt@gmail.com
rss-2 icon VIBER
0888486961
0888121621
whatsapp icon ПИШЕТЕ НИ

6 + 15 =